Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο


 Τρομοκρατείστε τους τρομοκράτες


O φόβος είναι ένα ιδεώδες μέσο
για την άσκηση εξουσίας

Ντήτερ Ντουμ

Αυτό που ζούμε σήμερα είναι ένας γενικευμένος και ολοκληρωτικός κατακλυσμός τρόμου.
Οι εστίες αυτής της βιομηχανίας του τρόμου είναι τα ΜΜΕ. Ιδιαίτερα το τρομο-θέαμα έχει πάρει αποκρουστικές, ψυχωτικές διαστάσεις. Εδώ, πλέον, «ξερνιέται» ο καθημερινός φασισμός, όχι κατά δόσεις, αλλά ολοκληρωτικά, σαν καθημερινή νεροποντή που κατακλύζει τα πάντα.
Αν παρακολουθήσει κανείς τα «δελτία των 8» και τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων θα βρεθεί μπροστά σε μια μακάβρια σκηνοθεσία παραγωγής και σποράς του τρόμου.
Οι ύαινες αυτής της βιομηχανοποιημένης σκηνοθεσίας, τα έμμισθα τσιράκια των «νταβάδων», υποδύονται τους ρόλους τους με μαύρες φορεσιές πένθους και με τα δάκρυα της υστερικής υποκρισίας για το μεγάλο κακό που μας βρήκε και για το «φέρετρο-Ελλάς» που θα σωθεί μόνο όταν κηδευτεί!!!

Μόνο το πώς αναγγέλλουν τις ειδήσεις τα παρασιτικά κοράκια του τηλεθεάματος (Τρέμη, Χατζινικολάου και CIA), ή το πώς εμφανίζουν την κατάσταση τα πρωτοσέλιδα της καθεστωτικής προπαγάνδας, σε πιάνει …τρόμος!!!

Όλοι αυτοί οι έμμισθοι τρομοκράτες του συστήματος εμφανίζουν την εικόνα ενός κόσμου χαώδους, χωρίς ειρμό, παράλογου, αυθαίρετου, ασυνάρτητου, ζοφερού και αδιέξοδου.

Εμφανίζουν την εικόνα της Ελλάδας σαν παγερά συντελεσμένη και ακρωτηριασμένη που για να διασωθεί πρέπει να υποταχθεί στις εντολές αυτών που την οδήγησαν εδώ.

Ταυτόχρονα,
όλες αυτές οι τρομοκρατικές «πόρνες» ανακυκλώνουν, πάλι για τη σωτηρία μας και αναιδέστατα τρομοκρατικά, όλες τις νοσηρές μορφές της παρακμής, της πολιτικής και ηθικής κατάπτωσης, την αθλιότητα και την προστυχιά του κόσμου τους.

Σπέρνουν ασύστολα την ανασφάλεια και τον τρόμο στην ελληνική κοινωνία και το προϊόν αυτής της ανασφάλειας και του τρόμο: ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ, ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΓΤΙΚΗ ΥΠΟΤΑΓΗ ΜΑΣ, ΣΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ…

ΟΛΗ αυτή η παραγωγή και η σπορά του τρόμου, καθώς και η υστερική κατανάλωσή του από τα ΜΜΕ είναι μια πράξη συνειδητά σχεδιασμένη και σκηνοθετημένη.


Γράφαμε στο τέταρτο τεύχος του ΡΕΣΑΛΤΟ, Μάρτιος 2006

«Ο ΤΡΟΜΟΣ φέρνει τον άνθρωπο σε μια τέτοια κατάσταση, που υποτάσσεται άθελά του, ακόμα και όταν η εξωτερική πίεση είναι μικρή. Ο τρόμος είναι ένα ιδεώδες μέσο για την άσκηση εξουσίας.

Η ρίζα του τρόμου βρίσκεται στο μεδούλι των κοκάλων της καπιταλιστικής εξουσίας: Από εκεί πηγάζει η βία στην εξωτερική της μορφή, αλλά και στην εσωτερικευμένη, ασυνείδητη μορφή της.

Η δαιμονοποίηση, π.χ., της τρομοκρατίας χρησιμοποιείται ακριβώς για την τρομοκράτηση της κοινωνίας. Σήμερα βλέπουμε ότι οι μηχανισμοί εξουσίας, με πρόσχημα την τρομοκρατία διογκώνουν τις ψυχώσεις του τρόμου και του παράλογου, προσπαθούν να κρύψουν πίσω από το δάκτυλο της τρόμο-σύγχυσης, την καπιταλιστική βία και την τρομοκρατία τους κράτους και των μηχανισμών του.

Οι μηχανισμοί όμως της εξουσίας δεν αρκούνται μόνο σ’ αυτό. Σπέρνουν τον τρόμο και τον πανικό, τον μετατρέπουν σε μαζική «αντιτρομοκρατική» παράνοια για να καταλύσουν τις πολιτικές ελευθερίες, να ενοχοποιήσουν τις αντιστάσεις και να υποτάξουν ολοκληρωτικά την ελληνική κοινωνία.
Αυτοί είναι οι στόχοι αυτών των στημένων τελετουργικών σκηνικών τρόμου…

Με αυτό το τελετουργικό σκηνικό τρόμου επιδιώκεται πλην των άλλων και ο βάρβαρος ερεθισμός όλων συντηρητικών και αντιδραστικών συστατικών της κοινωνίας: ένα ψυχωτικό, σκοταδιστικό κλίμα. Η κομπάζουσα ημιμάθεια πήρε τη μορφή μαζικής ψύχωσης και ο εισαγγελικός, αφοριστικός λόγος υστερική διάσταση.

Ο τρόμος λοιπόν που αναδύεται από το ίδιο το καπιταλιστικό σύστημα δεν αποτελεί μόνο ένα ιδεώδες μέσο για την άσκηση της εξουσίας του, αλλά και ένα μέσον ακρωτηριασμού της σκέψης, ένα μέσον που κινητοποιεί τα πολιτικά και ψυχολογικά στοιχεία του πολιτικού ολοκληρωτισμού..

Είναι αυτός ο κόσμος, ο καπιταλιστικός κόσμος, που γεννάει τον τρόμο και την αθλιότητα και οδηγεί στην κατάπτωση του ανθρώπου. Που οδηγεί τον άνθρωπο όχι μόνο σε ψυχώσεις παραλογισμού, αλλά και στην ανταλλαγή του τρόμου με την υποταγή, στην παθητικότητα του θύματος...

Το να απελευθερωθούμε όμως από τον τρόμο, συνακόλουθα από την παθητικότητα του θύματος πρέπει ως πολίτες να γίνουμε το συνειδητό υποκείμενο της ιστορίας. Γιατί από τη στιγμή που συμμετέχει κανείς στην Ιστορία, που την παίρνει στους ώμους του και γίνεται υπεύθυνος για την πορεία της, ξεφεύγει από τον Τρόμο της Ιστορίας που οι άλλοι την καθορίζουν».


Το τωρινό ιδεολόγημα του τρόμου που αναπαράγεται σε υστερική και ολοκληρωτική μορφή από τα ΜΜΕ και τους πολιτικούς είναι η «σωτηρία της πατρίδας»!!!!

Μακάβριος ιστορικός μορφασμός!


Οι δυνάμεις του κεφαλαίου και της αγοράς, με τους ποικίλους και πολύχρωμους «παπαγάλους», όλο αυτό το «μαύρο μέτωπο» που επί χρόνια και συστηματικά, σταθερά, επίμονα και βάναυσα κατάστρεφε, ισοπέδωνε και κατέλυε κάθε έννοια πατρίδας, ωρύεται σήμερα για τη «σωτηρία της πατρίδας»!!!

Αυτοί που δεν πιστεύουν σε καμία πατρίδα και στιγματίζουν τον ελληνικό λαό που αγωνίζεται για την πατρίδα του, ως «εθνικιστή» και «ρατσιστή», μιλούν για τη «σωτηρία της πατρίδας»!!!

Αυτοί που έχουν ξεθεμελιώσει κάθε εθνικό ιστό και κάθε ιστορική δομή «πατριωτικής συνείδησης», θυμήθηκαν ξαφνικά τη «σωτηρία της πατρίδας»!!!

Οι γενίτσαροι και οι δωσίλογοι της Νέας Τάξης, αυτοί οι θηριώδεις απάτριδες, μιλούν για «πατρίδα»!!!!

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ το ελληνικό λαό πάνω σε αυτή την απάτη της «σωτηρίας της πατρίδας» για να σώσουν τη δική τους «πατρίδα»: την «πατρίδα» του χρήματος, της λεηλασίας των εθνών (πατρίδων των λαών), τα υπερκέρδη τους από τον αφανισμό της πατρίδας μας.

ΜΙΑ είναι η πατρίδα: Η πατρίδα του λαού και των ιστορικών-εθνικών-κοινωνικών του κατακτήσεων και παραδόσεων.

Η «πατρίδα» του κεφαλαίου και του κόσμου του δεν έχει καμία σχέση με την πατρίδα του λαού, είναι ο ΕΧΘΡΟΣ της πατρίδας, δεν είναι ΠΑΤΡΙΔΑ. Είναι τα συμφέροντα των διεθνών και ντόπιων μαφιών του χρήματος (η «πατρίδα» των πολυεθνικών μαφιών).

Αυτή η «πατρίδα» των μαφιών του χρήματος πρέπει να καταστραφεί.

Η πατρίδα του λαού και της ιστορίας του, δηλαδή η αληθινή πατρίδα, θα αυτοκτονήσει και θα καταστραφεί η ίδια εάν αποδεχτεί και υποταχθεί στην «πατρίδα» των μαφιών του χρήματος.

Έθνος και πατρίδα είναι ριζικά ασυμβίβαστες και ασυμφιλίωτες καταστάσεις με τις μαφίες του χρήματος και τον υπερθενικό καπιταλισμό (Νέα Τάξη), όπως το νερό με τη φωτιά…

Το τρομοκρατικό ιδεολόγημα περί «σωτηρίας της πατρίδας» είναι για να αποδεχτούμε, χωρίς τριβές και αντιστάσεις, την ολοκληρωτική κατάλυση και ισοπέδωση της πατρίδας μας.


Η σωτηρία μας, ως λαός και πατρίδα, εξαρτάται ΜΟΝΟ από εμάς. Είναι δική μας υπόθεση. Είναι υπόθεση της λαϊκής κινητοποίησης, ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ και ΑΥΤΟ-ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ των αγώνων μας…

ΠΡΕΠΕΙ να αποβάλλουμε τον ΤΡΟΜΟ που μας σπέρνουν οι δήμιοί μας και να ταυτόχρονα ΕΜΕΙΣ να ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ…



Διαβάστε και το: «Η τρομοκρατία της έκτακτης ανάγκης»
ΕΔΩ:

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=25845#25845

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP