Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Το επιμύθιο των αυτοδιοικητικών εκλογών: "Τον κώλο βάζει o μάγειρας, σκατά θα μαγειρέψει"



 ΚΛΑΣΣΙΚΟΠΕΡΙΠΤΩΣΗ
Αντιλαμβανόμαστε την πικρία μερικών συμπολιτών μας που είχαν ενδεχομένως καλλιεργήσει μεγάλες προσδοκίες απο αυτό το εκλογικό πανηγύρι της προηγούμενης Κυριακής.
Μερικοί μάλιστα απογοητεύτηκαν νομίζοντας, ότι τα κυβερνητικά μεγάφωνα έλεγαν την αλήθεια όταν ψευδολογώντας φώναζαν ότι τους στήριξε η "συντριπτική πλειοψηφία" του Ελληνικού λαού.
Το ότι τα δύο μεγάλα super market της "Νέας Τάξης Πραγμάτων" έχασαν απο τις προηγούμενες εθνικές εκλογές 1.600.000 "πελάτες" θεωρείται διασφάλιση του "επαγγελματικού" τους μέλλοντος;

Το ότι τα "τρίκυκλα" με τις περιφερόμενες αριστεροδέξιες πατερίτσες ίσα-ίσα κατάφεραν να φτάσουν στο "βενζινάδικο" δηλαδή στην "κωλότσεπη" των καλλικρατικών συμβουλίων δείχνει ότι ο λαός τους θεωρεί σημαντικούς αναστολείς της νεοταξικής λαίλαπας;

Όχι μόνο δεν αποτελούσαν την "συντριπτική" αλλά ούτε καν την σχετική πλειοψηφία, αυτοί που συμμετείχαν σε αυτήν την νομιμοποίηση της κατοχικής κυβέρνησης.

Ο κ. Παπανδρέου και οι υπόλοιποι θλιβεροί καλικατζαραίοι του πολιτικού ερειπίου οι οποίοι με θράσος εξακολουθούν να ισχυρίζονται ότι είναι θεσμοί της "κοινοβουλευτικής δημοκρατίας", προσπαθούν αγωνιωδώς να παραμυθιάσουν τους πάντες ότι ο Ελληνικός λαός τους στηρίζει.

Οι αριθμοί και η πραγματικότητα τους διαψεύδουν, ενώ το μόνο που μπορούν να πράξουν με την βοήθεια των διαφόρων "Πρετεντέρηδων" τώρα πιά, είναι να σκεπάσουν την βουή της τεράστιας χλεύης και της λαϊκής απόρριψης , με επικοινωνιακές κουβέρτες και με την εξουσιαστική χρήση των καλπονοθευτικών εκλογικών συστημάτων, που οι ίδιοι ψήφισαν προκειμένου να γλυτώσουν το τομάρι τους.

Τα ψέματα τελειώνουν και τα πλήθη των απολυμένων και των πεινασμένων δεν θα χορτάσουν απο τις νεοεποχήτικες μπουρδολογίες τους και τους σαχλαμαρίστικους ελιγμούς τους.

Το γνωρίζουν και για αυτό ετοιμάζουν με ταχύτατους ρυθμούς τους μηχανισμούς καταστολής και τα συστήματα διαχείρισης της ελευθερίας των πολιτών μέρος των οποίων είναι και η "Κάρτα του Πολίτη".


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5103
  

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP