Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Το θράσος του ΠαπούλιαΠρέπει να έχεις το ίδιο καθεστωτικό θράσος των ανδρείκελων της κυβέρνησης για να κατηγορείς τον ελληνικό λαό ότι κάθεται στον καναπέ και δεν αγωνίζεται για τη δημοκρατία.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας φαίνεται ότι μπερδεύει το δικό του καναπέ με την άκρως αγωνιστική και δημοκρατική συμπεριφορά του ελληνικού λαού που ΑΡΝΕΙΤΑΙ τους καναπέδες των καθεστωτικών ανδρείκελων και το φέρετρό του που υπογράφει ο κ. Παπούλιας από τους προεδρικούς καναπάδες.
Για ποια δημοκρατία μας μιλά ο Πρόεδρος; Γι’ αυτή της απάτης και της χρεοκοπίας, της καταλήστευσης του λαού και της δικτατορίας της τρόικας;
Και πώς αντέδρασε «δημοκρατικά» ο θεματοφύλακας της Δημοκρατίας μπροστά στην προσφώνηση της κ. Μπενάκη;

Προσφώνηση που μίλαγε ευθέως για ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ της εθνικής μας κυριαρχίας;

Από τον καναπέ του καθεστώτος, των δωσίλογων και των ανδρεικέλων προσβάλει βάναυσα ο κ. Παπούλιας τον ελληνικό λαό…

Διαβάστε το εύστοχο σχόλιο από το Κλασσικοπερίπτωση:

http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2010/11/60.html


Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κατηγορεί ευθέως το 60% (τουλάχιστον) του Ελληνικού λαού
"μέμφομαι αυτούς που πιστεύουν ότι η οργή τους μπορεί να εκφραστεί από τον καναπέ, μένοντας στο σπίτι τους.


Η δημοκρατία στην Ελλάδα κατακτήθηκε με σκληρούς αγώνες και με μεγάλη λαϊκή συμμετοχή" τόνισε, επισημαίνοντας πως η δημοκρατία χρειάζεται αγώνες και δεν μπορεί κάποιος να κάθεται στον καναπέ και να μιλά για αγώνες και πρόοδο της χώρας"

Πρωί πρωί ο αξιότιμος πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, βιάστηκε να κατηγορήσει και να χλευάσει το 80% σχεδόν του ελληνικού λαού, που αρνήθηκε να βάλει δια της ψήφου του εισαγωγικά στην λέξη δημοκρατία.

Και είναι το 80% του Ελληνικού λαού που από τον καναπέ τους, είτε δια της αποχής ,είτε δια της λευκής και άκυρης ψήφου, έστειλαν το σαφέστατο μήνυμα σε όλα τα πολιτικά κόμματα, ότι έπαψαν πλέον να έχουν την ηθική νομιμοποίηση της εκπροσώπησης του Ελληνικού λαού.

Κάτι ακόμα που δεν αντελήφθη ο πρόεδρος της Δημοκρατίας,
είναι ότι αυτό το 80% που "αναπαύθηκε" σήμερα στον καναπέ, θα το δεί αύριο στους δρόμους να αγωνίζεται ακριβώς για την ουσία της Δημοκρατίας και όχι για τις θλιβερές απομιμήσεις της, που άπλωσαν στους πάγκους τους οι παραδοσιακοί κομματικοί πραματευτάδες και εν πολλοίς συνδιαχειριστές του νεοταξικού σχεδιασμού της εθνικής μας εξόντωσης.

Εμείς λοιπόν κ. Παπούλια έχουμε κάθε δικαίωμα να αποδίδουμε μομφή - και το πράξαμε σήμερα - σε όλους όσους μας πρόδωσαν και με θρασύτητα μας παρουσιάζουν με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο σαν χώρα διεφθαρμένων.

Έχουμε κάθε δικαίωμα ως η σιωπηρή - προς το παρόν- συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού να θέλουμε μια χώρα με δημοκρατικό πολίτευμα και όχι μια επαρχία που την διαχειρίζεται ένα κοινοβούλιο που το θέλει μόνο το 20% των Ελλήνων.

Αν προκύπτει σήμερα ένα ερώτημα δεν είναι αυτό που θέτουν τα πανικόβλητα μισθωμένα συνεργεία των κομματικών εργολάβων, περί της σημασίας της αποχής ή της νομιμοποίησης της κυβέρνησης μέσω ενός ,δύο, τριών περιφερειαρχών και άλλων τόσων δημαρχαίων, αλλά το ποιό θα είναι τελικά το πολιτικό προϊόν που θα προκύψει ως επακόλουθο της παρούσας υπόγειας λαϊκής κινητοποίησης.

Εμείς λοιπόν κ. Παπούλια σήμερα κάναμε τις επιλογές μας και καθήσαμε αναπαυτικώτατα στον καναπέ για να γελάσουμε τουλάχιστον με τα παγωμένα χαμόγελα των Πρετεντεραίων και των περιφερόμενων στα κανάλια καλικατζάρων.

Εσείς μπορείτε να μας πείτε σε ποιά πολυθρόνα θα κάθεστε αύριο και μεθαύριο όταν θα υπογράφετε το νέο μνημόνιο και τα καινούργια λαοκτόνα νομοσχέδια και προεδρικά διατάγματα;


 ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5123

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP