Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Με τα παράσιτα του καθεστώτος αγκαλιά…


ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ το εύστοχο σχόλιο του ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΗ!!!
Έχουμε γράψει γι’ αυτή την εκπομπή πολλές φορές: Ένα πολιτιστικό υποπροϊόν της «κουλτούρας» της αγοράς, μια χοάνη αφυδάτωσης και ισοπέδωσης των καλλιτεχνικών δημιουργημάτων μέσα σε ένα αγοραίο πολτό καταναλωτικού κιτσαριού και με τις κατάλληλες, χαζοχαρούμενες γλάστρες.
Η εκπομπή αυτή αποτελεί το χαρακτηριστικό, τυπικό δείγμα, της νεοταξικής ισοπέδωσης των καλλιτεχνικών δημιουργημάτων και εξευτελισμού των δημιουργών.

Διαβάστε περισσότερα στο άρθρο: «Ο παροξυσμός της κραιπάλης»,
ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=3031

Η Εκπομπή, όμως, με το Μίκη έχει και μια «κατηγορηματική» σημειολογική ιδιαιτερότητα, την οποία αποτυπώνει καθαρά το κείμενο του «Απεργοσπάστη»: Την ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ της μεταλλαγμένης «αριστεράς».

Η εικόνα της σύγχρονης βαρβαρότητα αποτυπώνεται στα κυρίαρχα πρόσωπα της μεταλλαγμένης ιστορικής «αριστεράς», στην ψυχολογία των νεόπλουτων «αριστερών» της εξουσίας: Μια ατμόσφαιρα ηθικής αμεριμνησίας, αυτοϊκανοποίησης, κιτσαριού και χυδαίας ευχαρίστησης.

Τα ψυχολογικά χαρακτηριστικά αυτής της «αριστερής», παρασιτικής εξουσίας απαστράπτουν πιο έντονα από τα πολιτικά χαρακτηριστικά αυτής της μετάλλαξης…

Όταν «συνωστίζεσαι» μέσα σε αυτήν την «παρασιτική καμαρίλα» και «λούζεσαι» τις υμνολογίες αυτής της «καμαρίλας», το να μιλάς για ΚΙΝΗΜΑ εναντίον των «εργοδοτών» τους είναι φρικτή ΚΟΡΟΪΔΙΑ…
ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ…


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5147

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP