Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Αλέκος Παπαδόπουλος: Μίλησε και ο «χιτλεράκος»!!!


Βγήκε από το λαγούμι του και ο άλλος «χιτλεράκος» του νεοφιλελευθερισμού για να «καπαρώσει» μια θέση στο «οικουμενικό μέτωπο» των «νταβάδων» που προωθείται για να μπει ο ελληνικός λαός στο γύψο και να «ιδιωτικοποιηθεί» η Ελλάδα: Την «ιδιωτικοποίηση», βεβαίως τη βαπτίζουν «εθνική σωτηρία»!!!
Μιλάμε για τον Αλέκο Παπαδόπουλο, τον μοχθηρό αυτό «εκσυγχρονιστή», που την αχαλίνωτη νεοφιλελεύθερη αυθάδειά του, μόνο η ομηρική του αυτοϊκανοποίηση την ξεπερνά.
Αυτός, λοιπόν, ο «χιτλεράκος» της κερδοσκοπικής ασυδοσίας των πολυεθνικών ζητάει κυβερνητικό σχήμα τεχνοκρατών και πολιτικών, διορισμένο από τη Βουλή με θητεία χωρίς όριο!!!


Τα ανδρείκελα των διεθνών και ντόπιων μαφιών του χρήματος, μέσα στον πανικό που τους προκαλεί η λαϊκή οργή, δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα: Ουρλιάζουν για οικουμενικά κυβερνητικά σχήματα, εδώ και τώρα, για να ηττηθεί, με κάθε μέσον ο ελληνικός λαός και να μπει στο γύψο η ελληνική κοινωνία.

Αυτό το διαλαλεί, εδώ και πολύ καιρό, ο «λαγός» των «νταβάδων», ο Καρατζαφέρης: Αυτό το όνειδος της παρακμιακής καθεστωτικής ρουφιανιάς!!!

Η Ντόρα συγκρότησε το νέο κόμμα γι αυτό το σκοπό. Αν είναι δυνατόν σε ένα καθεστώς ακραίου αμοραλισμού και δωσιλογισμού να απουσιάζει η απαίσια γκριμάτσα του: το σήμα κατατεθέν του μητσοτακισμού.


Αν είναι δυνατόν, επίσης, από ένα τέτοιο «εθνοκαθαρτήριο» καθεστώς να απουσιάζει και η «αριστερή» τσόντα, η δοκιμασμένη στο «εθνοκαθαρτήριο» σχήμα του 1989: τα νεοταξικά εξαπτέρυγα του ΣΥΝ, Κουβέλης και CIA…

ΤΩΡΑ μπαίνει στον αγώνα της «εθνοκαθαρτήριας σωτηρίας» και το «χιτλεράκι» του «εκσυγχρονισμού, με επεξεργασμένες «προτάσεις»: Εντολές των «νταβάδων» (ξένων και εγχώριων).

Ο Αλέκος Παπαδόπουλος ζητάει, με μελοδραματική υστερία, τη συστράτευση όλων των πολιτικών δυνάμεων του καθεστώτος για τη συγκρότηση ενός ΜΕΤΩΠΟΥ που θα υπερβαίνει τους υπάρχοντες πολιτικούς σχηματισμούς και θα αναλάβει να προωθήσει τη βάρβαρη πολιτική που απαιτούν τα πλανητικά κέντρα εξουσίας.


Από το βήμα του «ΕΛΙΑΜΕΠ», ούτε λίγο ούτε πολύ, πρότεινε η Βουλή μέσα στο 2011 να συγκροτήσει μια επιτροπή πολιτικών και τεχνοκρατών, η οποία, αφού πρώτα θα συντάξει ένα σκληρό πρόγραμμα πενταετούς λιτότητας που θα περιλαμβάνει και τα μέτρα του μνημονίου, στη συνέχεια θα οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές για να «νομιμοποιήσει» με την ψήφο του λαού την εξουσία της.

Ο Αλέκος Παπαδόπουλος ξεπέρασε σε δικτατορικό κυνισμό και τον Παπαδόπουλο της χούντας.

Ο σημερινός «δικτατορίσκος» ζητά να καταργηθεί το Σύνταγμα, η Βουλή και τα κόμματα με την ΑΠΑΤΗ του «δημοκρατικού» ενδύματος: Η ίδια η Βουλή και τα κόμματα (τα δημοκρατικά ντεκόρ της νεοταξιξής απάτης) να προωθήσουν το ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ.

Γίνεται φανερό ότι και το ίδιο το Σύνταγμά τους είναι κενό γράμμα όταν τα πράγματα δυσκολεύουν.


Η χούντα των συνταγματαρχών το κατάργησε με το στρατό χωρίς υποκρισίες και δημοκρατικά κουδουνίσματα.

Ο νέος Παπαδόπουλος ζητά την κατάργησή του με «δημοκρατικές» διαδικασίες και κοινοβουλευτικά κουδουνίσματα!!!

Ο νέος Παπαδόπουλος προτείνει ένα άλλο «μοντέλο» χούντας, το μοντέλο της Νέας Τάξης: Οικουμενικό κυβερνητικό σχήμα τεχνοκρατών και πολιτικών, διορισμένο (εκλεγμένο το λένε) από τη Βουλή με θητεία χωρίς όριο!!!

Μέσα από ένα τέτοιο «μοντέλο» θα αναμορφωθεί και το πολιτικό σκηνικό, όταν αυτό το «οικουμενικό σχήμα» έχει εκπληρώσει το σκοπό του και θεωρήσει ότι ήρθε η ώρα να «αποφασίσει» ο λαός, μέσω εκλογών!!!!!!

Όλα αυτά τα ωραία (δικτατορική μοχθηρία) τα ονομάζει το σημιτικό ανδρείκελο «μια νέα συμφωνία της ελληνικής κοινωνίας»!!!!

Και ποιο είναι το περιεχόμενο αυτής της «νέας συμφωνίας»;

Το καταγράφει λεπτομερώς ο νέος Παπαδόπουλος:


Α) Η «νέα συμφωνία» να «προωθήσει συνταγματική απαγόρευση παραγωγής δημοσιονομικών ελλειμμάτων (...) θα δώσει το προνόμιο στον υπουργό Οικονομικών για δικαίωμα βέτο επί των δαπανών (...) θα καταργήσει τους φόρους υπέρ τρίτων - των βολεμένων συντεχνιών» και «θα αναθέσει την είσπραξη των φόρων σε εταιρείες τραπεζών»!

Β. θα μειώσει το κράτος κατά 30%, αφού όπως είπε «είναι περιττό», θα προχωρήσει σε «καθολικές αποκρατικοποιήσεις των δημοσίων επιχειρήσεων (...) άμεση κατάργηση τμημάτων Πανεπιστημίων και ΤΕΙ, δημοτικών επιχειρήσεων, ατροφικών νομικών προσώπων δημοσίου και ιδιωτικού δικαίου, άεργων διπλωματικών αντιπροσωπειών, στρατοπέδων, συγχώνευση μητροπόλεων, κατάργηση απολιθωμένων κρατικών υπηρεσιών, αποκεντρωμένων υπηρεσιών και γενικών γραμματειών διαφόρων υπουργείων».

Γ). Θα προβεί σε απολύσεις στρατιωτικών, «περιορισμό του πολυάριθμου διδακτικού προσωπικού με αύξηση των ωρών διδασκαλίας» και δραστική περικοπή κατά 70% τουλάχιστον των «πολυάριθμων δημόσιων υπηρεσιών».

Δ), τέλος, ο Παπαδόπουλος ομολόγησε ότι «η χώρα έχει χρεοκοπήσει από το Μάιο του 2010» και ότι «θα ζήσουμε για πολλά χρόνια υπό διεθνή οικονομικό έλεγχο»…

Γι αυτό κατέληξε: «Οι περιστάσεις απαιτούν έναν άλλο τύπο και κυρίως ένα άλλο πνεύμα διακυβέρνησης».


Μια και βρισκόμαστε κάτω από τη δικτατορική μπότα των διεθνών μηχανισμών πρέπει να προσαρμόσουμε αναλόγως τον «τύπο» και το «πνεύμα» της διακυβέρνησης: Ο δωσιλογισμός σε παράκρουση….

Θα πληθαίνουν οι «παράγοντες» των δωσίλογων, μέρα με την ημέρα, βάζοντας τα λιθαράκια τους στη νέα κατασκευή : «οικουμενικό σχήμα», ανοικτά δικτατορικό, με κοινοβουλευτικό μανδύα…

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP