Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Οι Μουσουλμάνοι έβγαλαν Δήμαρχο και απαιτούν …εξόφληση του λογαριασμού…


Γράφει ο Ιονιστής
Δεν είναι μόνο ότι η αποχή μαζί με τα λευκά και τα άκυρα έφτασαν στην περιφέρεια της Αττικής και στην Αθήνα το 75%.
Δεν είναι μόνο ότι το φαινόμενο τους τρόμαξε τόσο πολύ που αναγκάστηκαν να το πνίξουν με «ερμηνείες» των διαφόρων κυβερνητικών παρατρεχάμενων περί του δήθεν «σφαιρικά απολιτικού» χαρακτήρα της αποχής –σαν το σύνολο των απεχόντων να ήταν μόνο οι πολιτικά αποχαυνωμένοι και πολιτισμικά εξαθλιωμένοι νεαροί των απανταχού «Εξαρχείων» και «Κολωνακίων» της χώρας.
Είναι επίσης ότι οι διάφοροι αυτόκλητοι ή μη συνήγοροι του «συνηγόρου του πολίτη» [και του λαθρομετανάστη], που με κάτι λίγες δεκάδες χιλιάδες ψήφων αναγορεύτηκε «δήμαρχος της Αθήνας», εντυπωσιάστηκαν πολύ από το γεγονός ότι ο κ. «συνήγορος» επικράτησε του άλλου γελοίου που το έπαιζε δήμαρχος ως τώρα, ακόμα και σε περιοχές όπως η Κυψέλη ή ο Αγ. Παντελεήμονας!

Νοθεία; Ναι, αλλά χωρίς τα «δέντρα» που παλιά ψηφίζανε σε κάθε ευκαιρία για τους «πολιτικά ορθούς» υποψηφίους της εποχής [τους καραδεξιούς του μετεμφυλιακού κράτους].

Τώρα βεβαια δεν είναι δέντρα, ούτε φυτά, ούτε γλάστρες. Είναι οι ελληνοποιημένοι μετανάστες [ακόμα και η Ελευθεροτυπία, είχε μιλήσει προεκλογικά για τον μηχανισμό γρήγορης κατασκευής εκλογέων στην πλατεία Βάθης, με ένα περιφερόμενο φωτοτυπικό μηχάνημα].

Την μεθεπόμενη ακριβώς, να πάλι το στερεότυπο των «εικόνων ντροπής που έκαναν το γύρο του κόσμου» [τι λέτε καλέ, σοβαρά;]. ποιες «εικόνες ντροπής»;

Των μουσουλμάνων που προσεύχονται μαζικά στα … Προπύλαια;

Ίσως λίγο κι από αυτό, για να φαινόμαστε «αντικειμενικοί» [και να μην ερχόμαστε σε κάθετη αντίθεση με το λαϊκό αίσθημα αγανάκτησης].

Ακόμα πιο πολύ όμως με τους φανατικούς, που ως κάτοικοι του Αγ. Παντελεήμονα, πέταξαν αυγά στους προσευχόμενους μουσουλμάνους, τραγουδώντας μάλιστα τον εθνικό ύμνο: «ντροπή, ντροπή».

Τελικό συμπέρασμα: ντροπή που δεν υπάρχουν παντού τζαμιά για να ασκούν τις θρησκευτικές τους υποχρεώσεις όλοι αυτοί οι άνθρωποι του θεού, που ζουν μαζί μας και δίπλα μας.

Κύριε συνήγορε τώρα που είσαι και δήμαρχος, κάνε κάτι για να μην ντρεπόμαστε πια για τις «εθνικιστικές» και σκοταδιστικές μας προκαταλήψεις!

Φτιάξε επιτέλους ένα κεντρικό μεγάλο τζαμί στην πλατεία Συντάγματος [ή έστω στην Κλαυθμώνος] για τους μουσουλμάνους συμπολίτες μας που σε τίμησαν με την ψήφο τους!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5129

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP