Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Οι δόλιες και συνειδητές παρλαπίπες του Άδωνι


Ο Άδωνις Γεωργιάδης φιλοδοξεί να ξεπεράσει και τον αρχηγό τους σε αρλούμπες. Γίνεται πιο αχαλίνωτος στη «συστημένη» μπουρδολογία όχι μόνο γιατί αυτή είναι μια τσιριχτή στριγκιά που προσβάλει την ακουστική αισθητική, αλλά και κακέκτυπο των «ομοβροντιών» του αρχηγού του: Του Καρατζαφέρη.
Είναι γνωστό, ότι ο κλόουν της πολιτικής μας ζωής (Καρατζαφέρης) υποδύεται και το ρόλο του «λαγού» των «νταβάδων»: Το δοκιμαστή των μοχθηρών σεναρίων των δημίων και ληστών της ελληνικής κοινωνίας.
Ο Άδωνις είναι το κακέκτυπο της γελοιογραφικής καρικατούρας Καρατζαφέρη: Η καρικατούρα του κλόουν…


Γίνονται, ως εκ τούτου, πιο ηχηρές οι ομοβροντίες της ανοησίας του, ο εμετικός καθεστωτικός του πιθηκισμός και ο διατεταγμένος ρόλος που επιτελεί το κόμμα του, ο αρχηγός του και ο ίδιος…

Τον Ιούνιο του 2008 είχε δώσει μια συνέντευξη στον «Ελεύθερο Κόσμο» και υποστήριζε, με το γνωστό κομπασμό του (κομπασμός ανοησίας) ότι κυβερνάει ο σοσιαλισμός και η «δεξιά είναι υπό διωγμό».

Μας έλεγε τότε ο Άδωνις τις εξής ανεγκέφαλες και χυδαίες ταχυδακτυλουργίες:

Ότι η κυβέρνηση (της Ν.Δ. τότε), το «εκσυγχρονιστικό κράτος και παρακράτος και τα «αριστερά» του δεκανίκια ήταν «αριστερά» που είχαν κηρύξει πόλεμο στο μόνο γνήσιο κομμάτι της δεξιάς, στον ΛΑΟΣ!!!

Και ακόμα: Το 95% των δημοσιογράφων επειδή είχαν περάσει από την «αριστερά» είχαν επιβάλει καθεστώς «αριστερής» τρομοκρατίας.

ΔΗΛΑΔΗ οι «νταβάδες» είχαν μεταλλαχτεί σε «αριστερά» και είχαν κηρύξει πόλεμο κατά της «δεξιάς»!!!

ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΟΛΕΜΟ που ο Καρατζαφέρης και ο θίασός του κάνανε καθημερινές παρελάσεις από τα κανάλια!!!


Διαβάστε το κείμενο: «Ο Άδωνις και οι δεξιοί είναι υπό διωγμόν!!!»
ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=2489


ΣΗΜΕΡΑ ο Άδωνις μας λέει τα εντελώς αντίθετα.

Ότι όλοι αυτοί που τότε ήταν «αριστερά» και «δίωκαν» της δεξιά απειλούνται από την εκλογική «αριστερά» του ΚΚΕ!!!

ΤΩΡΑ, μας είπε ο πολιτικός χαρτοπαίχτης της «διωκόμενης δεξιάς», ΠΡΕΠΕΙ όλο το «αριστερό» καθεστώς του 2008, να συμπράξει για την ΕΘΝΙΚΗ ΣΩΤΗΡΙΑ του καθεστώτος, για να μην έρθει ο «μπολσεβικισμός»!!!

ΤΕΤΟΙΕΣ ταχυδακτυλουργικές ακροβασίες και βροντώδεις ανοησίες αράδιασε ο Άδωνις, προχθές, στο Άλτερ.


Τώρα, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ, Συριζαίοι και λοιποί είναι ΚΑΘΕΣΤΩΣ και πρέπει να ενωθούν κατά των «μπολσεβίκων» του ΚΚΕ για την ΣΩΤΗΡΙΑ του συστήματος!!!

Βεβαίως, το ΚΚΕ έχει σχέση με τον μπολσεβικισμό όσο ο φάντης με το ρετσινόλαδο. Έχει σχέση όσο το ΠΑΣΟΚ με το σοσιαλισμό ή τα ΜΜΕ με την «αριστερά», όπως έλεγε ο παρλαπίπας Άδωνις το 2008…

Οι σημερινές, βεβαίως, ανοησίες του Άδωνι, δεν είναι αθώες, ούτε φυσικά μπορεί να υπάρχει άνθρωπος λογικός που να πιστεύει ότι το ΚΚΕ απειλεί το σύστημα…

Το ΚΚΕ είναι μία από τις πιο ισχυρές ασφαλιστικές δικλίδες του συστήματος.

ΟΙ ανοησίες αυτές του Άδωνι είναι διατεταγμένες.

Επιλέγονται από τους «νταβάδες» οι πλέον γραφικοί για να «κυκλοφορήσουν» τα σενάρια των «νταβάδων» σαν ένα πρώτο δοκιμαστικό βήμα.

Αυτά περί «εθνικής ενότητας» και «έκτακτης ανάγκης» ήδη ο αρχηγός του Άδωνι τα προβάρει, κατά παραγγελία, εδώ και πολύ καιρό.


Τώρα επιλέγεται ο πιο φαιδρός να συνδέσει τα σενάρια της «εθνικής ενότητας» με τον ανύπαρκτο κομμουνιστικό κίνδυνο, στο πρόσωπο του ΚΚΕ, του κόμματος της «κομμουνιστικής» φλυαρίας και της νεοταξικής πρακτικής: Της πρακτικής του συστήματος σε όλα τα κοινωνικά, ιδεολογικά και πολιτικά ΜΕΤΩΠΑ των νεοταξικών σχεδιασμών.

Είναι το νέο τρομοκρατικό σενάριο που προωθείται, μετά τον τρόμο που ένιωσε το καθεστώς από την ΑΠΟΧΗ.

Ένα σενάριο που εκτός των άλλων επιδοτεί και πριμοδοτεί πολιτικά το ΚΚΕ.

Το να λέει κανείς σε τέτοιες συνθήκες εκρηκτικής λαϊκής ΟΡΓΗΣ και ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ του καθεστώτος, των κομμάτων και του ΚΚΕ από το μισό ελληνικό πληθυσμό, ΟΤΙ το ΚΚΕ είναι απέναντι στο καθεστώς, αυτό το πριμοδοτεί…

Κολλάνε επαναστατικά ένσημα στο ΚΚΕ για να το διασώσουν και να το ενισχύουν πολιτικά, ώστε να παίξει πιο αποτελεσματικά, πιο δόλια και με «επαναστατική» ταξική φλυαρία, το έργο της διάσωσης του ετοιμόρροπου καπιταλιστικού συστήματος

ΟΣΟ, όμως και αν αγωνίζονται τα διατεταγμένα πιόνια των «νταβάδων» να σώσουν το ΚΚΕ, ΜΑΤΑΙΟΠΟΝΟΥΝ.

Αν το ΚΚΕ μπορούσε και στο ελάχιστο να σωθεί και είχε και ελάχιστα υπολείμματα του μπολσεβικισμού, δεν θα είχαμε το ΡΕΥΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ, αλλά χειμαρρώδες ρεύμα ΚΚΕ.

Ο ελληνικός λαός γνωρίζει να κρίνει από τις πολιτικές πρακτικές των κομμάτων και από την ιστορία τους και δεν ακούει ΚΑΘΟΛΟΥ τα ανόητα και υποκριτικά τσιρίγματα των διατεταγμένων πιονιών του καθεστώτος.

ΓΝΩΡΙΖΕΙ πλέον ο ελληνικός λαός να διακρίνει τους «μπαμπούλες» και τα τρομοκρατικά «σκιάχτρα» που κατασκευάζει το καθεστώς και τα όργανά του…

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP