Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

ΝΑΤΟ: ο στρατιωτικός μηχανισμός της παγκόσμιας διακυβέρνησης


Νεκρική σιγή έχει πέσει σχετικά με τη νέα στρατηγική (ή αναδιάρθρωση) του ΝΑΤΟ που με τόσο υπερβάλλοντα ζήλο χειροκρότησε ο κατοχικός μας πρωθυπουργός!!!
Με «υπερβάλλοντα ζήλο» ΣΙΩΠΗΣΑΝ και όλα τα κόμματα, όπως και τα πολύχρωμα «αριστερά» παπαγαλάκια.
Η «νέα στρατηγική αντίληψη» του ΝΑΤΟ είναι το κράτος και μάλιστα το στρατιωτικό κράτος του υπερεθνικού κεφαλαίου, δηλαδή της Νέας Τάξης.
Υπάρχει, βεβαίως, μια «παρεκτροπή» της συγκρότησης αυτού του πλανητικού, στρατιωτικού κράτους σε σχέση με τη συγκρότηση του αστικού (καπιταλιστικού) κράτους.

Η «παρεκτροπή» δεν βρίσκεται στην ουσία (στο περιεχόμενο του κράτους), αλλά στον τρόπο συγκρότησης.

Το αστικό κράτος συγκροτήθηκε στην αυγή του καπιταλισμού (προοδευτική εξέλιξη) για να κατοχυρώσει τα συμφέρονται του κεφαλαίου σε εθνικό επίπεδο.

Είναι η περίοδος της δημιουργίας των εθνικών κρατών.

Τίποτα δεν αλλάζει ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ και σήμερα: Το πλανητικό κράτος συγκροτείται, βεβαίως, στην περίοδο της καπιταλιστικής δύσης (αντιδραστική εξέλιξη) για να κατοχυρώσει τα συμφέροντα του υπερεθνικού κεφαλαίου, του πλανητικού ιμπεριαλισμού.

Η οικονομική βάση συγκρότησης του κράτους παραμένει η ίδια.

Υπάρχει, όμως μια «παρεκτροπή» («διαλεκτικό ρήγμα») στον τρόπο συγκρότησης.

Σήμερα από την οικονομική βάση (υπερεθνικό κεφάλαιο) γίνεται άλμα στην οροφή, χωρίς ακόμα να έχει κτιστεί και ο ανάλογος σκελετός του οικοδομήματος: Η ενιαία παγκόσμια κοινωνία, το ενιαίο παγκόσμιο πολιτικό οικοδόμημα.

Το διεθνές ΟΛΟ δεν είναι ενιαίο ΠΟΛΙΤΙΚΑ, και ΚΡΑΤΙΚΑ. Υπάρχουν ακόμα τα έθνη κράτη και τα εθνικά τους όργανα: δεν έχουν αφανιστεί.

Βεβαίως έχει γίνει σαφές (σε όσους ακόμα σκέφτονται) ότι κάτω από τις συνθήκες των υπερεθνικών μονοπωλίων τα έθνη-κράτη έχουν υπονομευτεί σημαντικά, αλλά δεν έχουν εξαφανιστεί..

Ακριβέστερα, απονεκρώνεται το έθνος και μένει σκέτα το κράτος. Και εδώ η αυτοκρατορική «αριστερά» συγχέει σκόπιμα το ζήτημα, εμφανίζοντας μάλιστα την απονέκρωση των εθνικών κρατών ως ιστορική «πρόοδο».

ΣΗΜΕΡΑ, λοιπόν, επιχειρείται ένα «άλμα» πάνω από αυτή την υπονομευμένη, αλλά όχι αφανισμένη, συγκρότηση των εθνικών κρατών.

Σήμερα φτάνουμε στην «οροφή» χωρίς να έχουν γκρεμιστεί εντελώς οι εθνικοί κρατικοί «σκελετοί» και να έχουν αντικατασταθεί ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ από τους πλανητικούς «σκελετούς».

ΣΗΜΕΡΑ συγκροτείται το στρατιωτικό σκέλος της «Παγκόσμιας Διακυβέρνησης» (πλανητικό κράτος),
δίχως ακόμα να έχουν οικοδομηθεί οι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΕΣΜΟΙ της «Παγκόσμιας Διακυβέρνησης», συνακόλουθα ούτε η ίδια η «Παγκόσμια Κυβέρνηση».

Η οροφή αυτή είναι ο στρατιωτικός ολοκληρωτισμός (φασισμός): Η νέα στρατηγική του ΝΑΤΟ.

Αυτό, λοιπόν, που αποφασίστηκε στη Σύνοδο της Λισαβόνας είναι η στρατιωτική ομπρέλα της «Παγκόσμιας Διακυβέρνησης», το στρατιωτικό κράτος της Νέας Τάξης.

Μέσω αυτού του στρατιωτικού νεοταξικού ολοκληρωτισμού θα προωθηθούν πιο γρήγορα και αποτελεσματικά και οι διαδικασίες θεμελίωσης των πολιτικών θεσμών (οι οικονομικοί θεσμοί υπάρχουν, είναι τα θεμέλια) της «Παγκόσμιας Διακυβέρνησης».


Η νέα στρατηγική του ΝΑΤΟ είναι η πλανητική συγκρότηση του στρατιωτικού, κατασταλτικού μηχανισμού της Νέας Τάξης εναντίον των εθνικών κοινωνικών και των λαών. Είναι το εργαλείο για την παραπέρα υπονόμευση και διάλυση των εθνών, για την υποταγή των πάντων στις επιταγές, στις αρχές και στις «αντιλήψεις» του ΝΑΤΟ.

Είναι το ΝΑΤΟ πλέον που θα ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ το τι είναι «δημοκρατική λειτουργία», «νομιμότητα», «ελευθερία», «ανθρώπινο δικαίωμα» κ.λπ

Είναι το ΝΑΤΟ που θα αποφασίζει πλέον το τι είναι «λαϊκό κίνημα», το τι «ακραίες πολιτικές θέσεις», το τι «τρομοκρατία» το τι επιτρέπεται ή δεν επιτρέπεται.


ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ πλέον και στον πλέον αδαή ότι η «νέα στρατηγική αντίληψη» του ΝΑΤΟ είναι η φασιστική ασπίδα της Νέας Τάξης που θα οριοθετεί και θα αποφασίζει για το πια είναι «δίκαιη κοινωνία» και ποια η «δημοκρατική λειτουργία»!!!

Το ανδρείκελο, ο πρωθυπουργός μας διατύπωσε ολοκάθαρα τη νέα αντίληψη του ΝΑΤΟ:
«να στηρίξει μια πιο δίκαιη κοινωνία και μια πιο δημοκρατική λειτουργία σε παγκόσμιο επίπεδο».

Το ΝΑΤΟ, αυτή η πολεμική κακουργία των δημίων και της σφαγής των λαών θα «στηρίζει μια πιο δίκαιη κοινωνία και μια δημοκρατική λειτουργία σε παγκόσμιο επίπεδο»: Η βαρβαρότητα («σοσιαλιστική») στο αποκορύφωμά της…


Αλήθεια που είναι όλοι αυτοί που μιλούν «πατριωτικά» και εκτοξεύουν κορώνες εναντίον της Νέας Τάξης;

Εδώ συγκροτήθηκε ο στρατιωτικός εφιάλτης των εθνών και των λαών (ΝΑΤΟ) και κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν;

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP