Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Τα ανδρείκελα προκαλούν βάναυσα τη νοημοσύνη μαςΟ επιθανάτιος ρόγχος της καταρρέουσας κυβέρνησης των ανδρεικέλων αναδίδει όλα τα εκκρίματα του «πολιτισμού» της: Την απάτη, το ψεύδος, την ανοησία, τη βαρβαρότητα.
Ο ίδιος ο πρωθυπουργός, με όλο το συνακόλουθο τελετουργικό των πράξεων και των λόγων του, αποτελούν τη θεοποίηση της πολιτικής αποβλάκωσης, τη θεοποίηση της αλαζονικής ανοησίας και ψευτιάς: Συμπτώματα μιας βάρβαρης οπισθοδρόμησης, συμπτώματα ενός φασιστικού μοντέλου.
Βγήκε χθες μετά τη γνωστοποίηση των εκλογικών αποτελεσμάτων να προσβάλλει, για άλλη μια φορά, βάναυσα και περιφρονητικά, τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού.
Αράδιαζε ασυναρτησίες, λόγια που έμοιαζαν ψιλοκομμένες γουρουνότριχες, λες και βρισκόταν σε άλλο πλανήτη και όχι στην Ελλάδα την οποία έχει μεταβάλει σε μια χώρα από καπνίζοντα ερείπια και φέρετρα.
Ο μισός και παραπάνω πληθυσμός της χώρας ΑΝΟΙΚΤΑ και ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ τον καταψήφισε, όπως όλο το καθεστωτικό πανηγύρι και αυτός έλεγε ότι ο «λαός επικύρωσε την πολιτική μας»!!!

Πάνω από ένα εκατομμύριο ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ, σε προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις, τον εγκατέλειψαν και το απέρριψαν ηχηρότατα και το ανδρείκελο, ο «αγαθιάρης» ΓΑΠ, μίλαγε σαν να τον επιβράβευσαν…

Το ΠΑΣΟΚ έχει γίνει μια ΑΣΗΜΑΝΤΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ μέσα στο ΣΥΝΟΛΟ τους ελληνικού λαού και η ομιλούσα πρωθυπουργική μακέτα διακήρυττε με κομπάζουσα αυθάδεια ότι αυτή η «ασήμαντη μειοψηφία» είναι σαρωτικό πλειοψηφικό ρεύμα!!!

Τέτοια πολιτική παραχάραξη της πραγματικότητας, τόσος κυνισμός ψεύδους και τέτοια πώρωση απάτης δεν έχει γνωρίσει η ελληνική ιστορία.

Οι πωρωμένοι δεν θέλουν να έχουν καμιά επαφή με την πραγματικότητα, δεν έχουν εγκέφαλο, ούτε αισθάνονται καμιά ενοχή για τα ψεύδη τους. Οι δούλοι των πολυεθνικών μηχανισμών του χρήματος είναι αδίστακτοι. Δεν αναδύεται σε αυτούς καμιά τύψη, καμιά ενοχή καμία σκέψη.

Το παρακράτος του ΠΑΣΟΚ έχει τέτοια πώρωση κακουργίας που εμφανίζει το δικό του δωσιλογισμό, τον παρασιτισμό του, την αλαζονική ανοησία του και τις πνευματικές του διαστροφές σαν «αλήθεια» και «ηθικές αξίες».
Ο ΓΑΠ και ο κυβερνητικός του θίασο αποτελούν την πιο αποκρουστική μορφή του πασοκικού παρακράτους. Είναι τέτοια η προκλητική τους αναίδεια και η «ηρεμία» της αναισθησίας τους που εμφανίζουν το μαύρο άσπρο χωρίς κανένα δισταγμό, χωρίς καμία επίγνωση και το σπουδαιότερο: αντιμετωπίζοντας τους Έλληνες, με στραταρχική περιφρόνηση, σαν ανόητα πλάσματα που δεν καταλαβαίνουν τίποτα, σαν κατώτερα όντα «ειδικών αναγκών».

Έτσι φτάνουν στη ακραία φρενοβλάβεια: να προκαλούν ξετσίπωτα και τη νοημοσύνη και το νευρικό σύστημα του ελληνικού λαού.

Να τους φτύνει ο λαός και αυτοί το φτύσιμό του να το εμφανίζουν ως επικύρωση της πολιτικής τους!!!

Και την ίδια αυτή σατράπικη αυθάδεια της παραχάραξης της λαϊκής βούλησης έχουν ΟΛΟΙ οι κομισάριοι της κυβέρνησης: Το ίδιο κοστούμι φοράνε ΟΛΟΙ.

Τα ίδια ακριβώς ταχυδακτυλουργικά τεχνάσματα ΑΠΑΤΗΣ αναπαρήγαγαν ΟΛΟΙ και ιδιαίτερα τα παχύδερμα τύπου Βενιζέλου, Ραγκούση, Πάγκαλου και CIA…

Μετράνε μήνες, ούτε καν χρόνια, και δεν το έχουν πάρει χαμπάρι.

Θα δραπετεύσουν νύχτα γιατί αν δεν το κάνουν το Γουδί τους περιμένει…

Για την ανάλυση των εκλογικών αποτελεσμάτων ανοίξτε εδώ:


http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5100

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP